Keurmerk:

Het ECP is het keurmerk van wetenschappelijk onderbouwde deskundigheid, professionaliteit en integriteit. Het geeft mij als therapeut mijn erkenning en mijn cliënten het vertrouwen in een adequate behandeling. Als ECP-therapeut kijk ik naar de mens achter de cliënt en stel zijn behoefte centraal. Met een psychische begeleiding die recht doet aan zijn uniciteit. Onafhankelijk van verwijzers en verzekeraars: de deur staat altijd open.

ECP-therapeut: 5 kenmerken

  1. Betrouwbaar – Een ECP-therapeut is een veilige keuze: zij werken wetenschappelijk onderbouwd volgens hoogwaardige normen en garanderen 100% privacy.
  2. Mensgericht – Een ECP-therapeut kijkt naar de mens achter de cliënt: de therapeut doet recht aan verschillen en diversiteit, waardoor je een passende therapie en therapeut kunt kiezen.
  3. Professioneel – Het ECP staat garant voor een professionele standaard: zowel de ECP-opleidingen als -therapeuten moeten voldoen aan een eisenpakket en worden periodiek getoetst.
  4. Onafhankelijk – Het ECP biedt de onafhankelijke keuze: zij werken vrij van protocollen en richtlijnen van verzekeraars, dus je kunt altijd bij ons terecht.
  5. Verbindend – Het ECP staat voor de verbinding tussen cliënt, therapeut en verschillende behandelmethodes: een ECP-therapeut is getraind om die verbinding te maken en je te begeleiden bij het proces dat je verder helpt.